19.11.2017. Srbija: Naša umetnica tužno je završila život na Infektivnoj klinici

Nije mali broj njih koji su, nažalost, poslednje dane proveli u najvećoj bedi, bez igde ikoga, a čak i bez krova nad glavom. U galeriji pogledajte tužne sudbine. Margita Stefanović [...]

Nije mali broj njih koji su, nažalost, poslednje dane proveli u najvećoj bedi, bez igde ikoga, a čak i bez krova nad glavom. U galeriji pogledajte tužne sudbine.

Margita Stefanović Magi

Rok heroina, svestrana muzičarka, svojevremeno članica Beogradske filharmonije, talentovana arhitektkinja i ćerka poznatog reditelja Slavoljuba Stefanovića Ravasija, umrla je u 43. godini.

Margita i cela ekipa iz “EKV” verovala je da droga može da proširi svest i da otvori vrata percepcije, te da su snažne ličnosti jače od poroka. Zbog droge i dugova prodala je veliki stan.

Iako je bila jedna od najpopularnijih rok muzičarki, umrla je u najgoroj bedi, kao stanar Doma za nezbrinuta lica na Voždovcu, na infektivnom odeljenju, gde su joj posete bile zabranjene.

 

Sonja Savić

Glumica Sonja Savić umrla je u 47. godini života od prekomerne doze narkotika.

Nakon njene smrti komšije su tvrdile da u njenom stanu nije bilo nameštaja, spavala je na dušeku na podu, a svuda okolo bili su razbacani upotrebljeni špricevi.

 

Goran Čavajda Čavke

Goran Čavajda Čavke je bio muzičar, glumac, panker, buntovnik, umetnik, zabavljač… Svirao je bubnjeve u Orgazmu, a kasnije je sa Žikom Milenkovićem iz Bajaginih Instruktora formirao grupu Babe.

Umro je nakon dugogodišnjeg konzumiranja narkotika 1997. godine, a pred smrt je imao finansijskih problema.

Izvor:  http://www.blic.rs

Povezani članci

Najnoviji članci
Arhiva