Preporod u gostima na TV Vijesti – Boje jutra

Autor vijesti: Nikola Mijušković, psiholog u Preporodu Prva besplatna telefonska linija za zavisničku populaciju postoji u Preporodu već 5 godina. Međutim, kroz projekat ”Biram oporavak”, besplatna info linija je dobila [...]

Autor vijesti: Nikola Mijušković, psiholog u Preporodu

Prva besplatna telefonska linija za zavisničku populaciju postoji u Preporodu već 5 godina. Međutim, kroz projekat ”Biram oporavak”, besplatna info linija je dobila novi talas promocije, prvenstveno kroz medijska pojavljivanja predstavnika Preporoda. U ovom slučaju, Izvršni direktor Preporoda, Jovan Bulajić je bio gost na Televiziji Vijesti, u emisiji boje jutra, gdje je govorio o prilikama u Crnoj Gori kada su u pitanju bolesti zavisnosti i njihov tretman, kao i o tome koliko je važan servis podrške besplatna telefonska linija.

Prilika je iskorišćena da se najavi i Nacionalna konferencija u sklopu projekta ”Biram oporavak”, ali i da se promoviše kancelarija Preporoda u Podgorici u ulici dr Vukašina Markovića 106. Otvaranjem kancelarije u Podgorici, rad Preporoda je postao dostupniji populaciji iz glavnog grada, sa juga i sjevera države.

 

Za više informacija možete posjetiti sledeći link:

https://youtu.be/fUVzCIzgi3w

Povezani članci

Najnoviji članci
Arhiva