Preporod u jutarnjem programu Televizije Vijesti

Autor vijesti: Bojana Radović, Preporod Izvršni direktor Preporoda, Jovan Bulajić bio je gost na Televiziji Vijesti, u emisiji Boje jutra, gdje je zajedno sa dr Ljiljanom Golubović iz Instituta za [...]

Autor vijesti: Bojana Radović, Preporod

Izvršni direktor Preporoda, Jovan Bulajić bio je gost na Televiziji Vijesti, u emisiji Boje jutra, gdje je zajedno sa dr Ljiljanom Golubović iz Instituta za javno zdravlje, govorio  o narkomaniji među mladima.

U emisiji je istakao da cjelokupno društvo ne posvećuje dovoljno pažnje ovom problemu, i da ova problematika nije „trendi“ i ne zauzima dovoljno prostora u medijima. Najčešće se među marginalizovanim kategorijama  i  ne navode  zavisnici i njihove porodice, što ukazuje na nepopularnost ove problematike.

Poboljšanje u ovoj oblasti se ne može očekivati dok se neko od vodećih figura u zemlji ne odluči nešto preduzeti i pozabaviti ovim širokim društvenim problemom.

Cjelokupno gostovanje možete pogledati na slećem linku:

NARKOMANIJA MEDJU MLADIMA

"Tek kada neko od vodećih figura u državi 'naredi' da se riješi pitanje narkomanije – onda će se nešto preduzeti – do tada – mladi su u opasnosti!"

Gepostet von Boje Jutra am Donnerstag, 27. Februar 2020

 

Najnoviji članci
Arhiva