Europlakat podržao našu kampanju

U saradnji sa Europlakatom pokrenuli smo kampanju kako bi motivirali što veći broj osoba i porodica pogođenih problemom ovisnosti da se odluče da započnu liječenje i oporavak od ovisnostii.

Firma Europlakat iz Sarajeva prepoznala je važnost borbe protiv ovisnosti i informisanja javnosti, a povodom Međunarodnog dana borbe protiv zloupotrebe droga i nezakonitog prometa drogama, i podržala je rad Udruženja Proslavi Oporavak vrijednom donacijom u iznosu od 7550,00 KM, u vidu plakata sa našom besplatnom info linijom. Bilborde i City light plakate možete vidjeti na preko 20 lokacija širom Bosne i Hercegovine.

Smatramo da je ovakva podrška značajan doprinos radu našeg savjetovališta za problematiku zloupotrebe droga, te da će mnogi koji žele krenuti na put oporavka od ovisnosti na ovaj način doći do informacije i odlučiti da se jave u savjetovalište.

Ako ste uvidjeli da je vaša porodica pogođena problemom ovisnosti i Vi lično trebate podršku zbog zloubotrebe droga člana porodice, nemojte čekati, nazovite nas danas na naš besplatni i anonimni broj 0800 28 000 i uključite se u individualne i grupne sastanke podrške porodicama.